woensdag 12 februari 2014

De Gever

Zoals zus , al héél lang geleden, al zo mooi aangaf, trekken we inderdaad op 1 november bij opa opa naampjes voor de kadootjes met nieuwjaar.
Dit jaar (2013 nog, heb dit bericht nog terug gevonden in concept, moest blijkbaar alleen nog foto's toevoegen :-)) had ik nog zonder te weten voor wie we moesten kopen, al voor iedereen een ideetje (en dit komt maar raar of zelden voor :-)

Maar we moesten maar voor vier personen iets kopen en niet voor iedereen en dat scheelt weer wat!
Broer: iets van Lego (ijsblokjes of peper en zoutvatje of gewoon beide :-)
Neef 1: Lego Chima
Nichtje 1: Play-Doh
Zus 2: iets zelfgemaakt.

Op de stoffenbeurs van afgelopen november kwamen we aan een heel leuk kraam met toile cirée. Ik was al langer van plan om een omkeerbare zak (patroontje op het net tegen gekomen maar ik weet niet meer waar :-( te maken en koos voor mezelf twee leuke stofjes uit.
Zus 2 liet zo hier en daar haar voorkeur horen van mooi stofjes.
Geen probleem dan kopen we die toch, zo recht onder haar neus MOEHHAHAHAHA,
maar zodra ik me dat bedacht, kwam er een grote glimlach op mijn gezicht en had ik zoveel zin om mijn glimlach te verraden.
Dat deed ik dan ook en ik floep er uit dat we voor haar iets moeten kopen. In mijn enthousiasme ben ik soms onverstaanbaar wegens te snelle woorden, waarop zus 2 aangeeft niet mee te kunnen zijn.
Dus herhalen we zonder pardon, maar net iets trager, dat we haar gever zijn.
Nu kunnen we luidop een leuk setje samenstellen, ik hou nog net geheim wat ik er echt van ga maken!!
En zus 2 houdt geheim dat zij van dit alles op de hoogte is :-)

Het in elkaar zetten verliep heel vlotjes, deze keer geen kopspeldjes maar paperclips, werkt net iets makkelijker!ik durf niet meer te zeggen of het mijn eigen idee was om paperclips te gebruiken of ik het stiekem heb opgeslagen, lang geleden en het nu als mijn idee gebruik :-))
Wat zus 2 nog niet wist, was dat ik ook nog een mandje heb gemaakt. Ze gaf te kennen dat haar vorige mandje al vol sieraden ligt en ze nog een massa sieraden heeft die opgeborgen dienen te worden. Geen probleem!


Een gelukkig nieuwjaar,
van de gever,


zus 3

4 opmerkingen:

 1. Is het de tas niet van Emma en Mona?
  leuk cadeautje wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben gaan kijken op haar site, handeling strandtas, maar ik weet nog dat mijn stofje groen was met grote bloemen en vogels en een gele binnenkant had. Toch merci :-)

   Verwijderen
 2. inderdaad een goed idee van die paperclips (dit zal bij mij ook nog wel eens van pas komen), dank je wel! En trouwens lijkt me een heel mooie tas, je zus zal er geniet van hebben:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. paperclips verwijderen is wel pijnlijker dan kopspeldjes :-)) De zus gebruikt hem als haar brie-haak-tas

   Verwijderen