zondag 14 maart 2021

Laptoptas voor manlief

Tijdens de eerste coronagolf bestelde manlief bij mijn een laptoptas. Hij was toen ook bijna jarig, dus dit was het ideale verjaardagscadeau!

Aangezien hij met de fiets gaat werken, moest de laptoptas in zijn rugzak kunnen. Hij zag het niet zitten om met verschillende zakken "aan hem" naar school te fietsen. Dit wou zeggen dat de laptoptas helemaal niet robuust mocht zijn.

Wanneer hij les moet geven, heeft hij alleen datgene nodig dat in de laptoptas zit. Muis, eventueel oplader, een beetje schrijfgerief,...  Boterhammen (voor zover hij al eet wanneer hij werkt), cursussen,... die blijven allemaal in zijn rugzak op zijn bureau.

Hij moest ook mooi zijn šŸ˜‰.

Nu, dat is geen probleem, dhu... In mijn stoffenkast lag al geruime tijd een stofje, speciaal voor hem, opzij. 

Ooit kocht ik het bij Lamerette, maar ondertussen bestaat deze winkel niet meer (denk ik) De groene versie heb ik hier ook van, maar deze is dan weer eerder iets voor Zoon 2.

Bij K-bas koos hij het leer voor de buitenkant, en de leren riemen. Bij Ateljee Caro vond ik de perfecte rits. En dan was het alleen nog maar aan mij om er aan te starten...

In "mijn tas" vond ik, volgens mij, een geschikt patroon de "Ida". Maar manlief vond het nog te breed (zucht). Ik zag er wat tegen op om het patroon te versmallen, maar dat bleek, achteraf bekeken nog niet zo moeilijk.

De tas zelf, zat snel in elkaar. Het ging heel vlotjes. De beschrijving was duidelijk, het materiaal wilde meewerken... 

We waren blij met het uiteindelijke resultaat! En de tas werd al snel in gebruik genomen.

Ondertussen heb ik al een herstellingske moeten doen, maar de tas wordt wel verschillende keren per week gebruikt.

Manlief vroeg me onlangs of ik al deftige foto's getrokken had van zijn laptoptas. Je ziet, aan de leren tassenband, waar deze steeds worden vastgehouden.

Dus bij deze...

Bij deze heb ik nog eens iets op onze blog geplaatst šŸ˜Š.

Tot snel!
Zus 1


4 opmerkingen:

 1. LENDINGTREE® LENINGEN INC.


  Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te betalen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen op de loer liggen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiƫle problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft.

  Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt.


  Neem vandaag nog contact met ons op via.

  E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com)
  E-mailadres: (lending-tree@outlook.com)
  Website: www.landingtree.com

  Ga voor meer informatie naar (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo dames en heren, Heeft u financiƫle hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

  Wij zijn een allesomvattende financiƫle dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
  * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online aanvraag.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop geen kans mis door gebrek aan financiƫle middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze personen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiƫle moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb geen woorden voor de geweldige winst die je me hebt geholpen om in slechts een week te verdienen met binaire optiestrategie. Het spijt me dat ik in het begin twijfelde, ik heb $ 200 geĆÆnvesteerd en $ 2500 verdiend in slechts een week, en bleef meer investeren, vandaag ben ik financieel succesvol is, kunt u contact met hem opnemen via e-mail: (tdameritrade077@gmail.com) whatsapp (+447883246472) Ik raad u aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo allemaal, ik heb zin in vandaag. Ik zag de opmerkingen van mensen die al een lening hadden gekregen bij Della Taylor en besloot me vervolgens, op basis van hun aanbevelingen, te registreren. Een paar uur geleden heb ik in totaal 10.000 euro bevestigd, die ik van mijn eigen bankrekening heb opgevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een ​​aanvraag in te dienen via e-mail: Dellastaylors@yahoo.com.
  WhatsApp op +1 (209) 251-1529

  BeantwoordenVerwijderen