(allé, bij wijze van spreken hé)
Met Pasen hebben we de paashaas een pakketje laten wegbrengen.
In het pakketje zat chocolade, home-made advocaat en koekjes.
Hele gewone koekjes, zandkoekjes, het recept uit hét kookboek, Ons Kookboek.
Bij de "gespikkelde" deed ik Maya de Bij hagelslag (daarmee de gele en zwarte spikkels). De grotere Maya's staken we terug in de doos. (Dan zijn er meer als ze deze op hun bokes doen, een volgende keer.)
De volledig donkere maakte ik met cacao-poeder.
Heel gewoon, gewoon.
Maar wat de koekjes zo speciaal maakten was de stempel die ik erin zette. Ik vond deze spotgoedkoop in Albert Heijn. (En ik heb al spijt dat ik er geen massa's van ingeslagen heb, want ik weet zo al een aantal mensen die het een fijn cadeau zouden vinden, al is het Kerstmis.)
En hij marcheerde ook nog goed. (Geen massa's deeg dat tussen de letters bleef kleven!)
Mooi hé!
Ergens in de kast heb ik nog een Home-made-koekjesstempel. Misschien moet ik die toch ook maar eens proberen!
Zus 1
ik heb ook zo ergens een stempel liggen :) vond da super maar ik bak eigenlijk weinig koekjes :D
BeantwoordenVerwijderenIk vind koekjes maken ook altijd zo'n gedoe, er loopt altijd wel iets verkeerd. Toch maar nog eens proberen, als ik dit zo zie :)
BeantwoordenVerwijderenGoed met kristalsuiker bestrooien voordat je je stempel erin zet!!!
VerwijderenSuperleuk, volgende keer als ik zo'n stempels tegenkom, pak ik ze ook mee.
BeantwoordenVerwijderenIk weet nooit bij welk koekjesrecept je die stempels kan gebruiken!
BeantwoordenVerwijderenDe zandkoekjes uit ons kookboek dus, ik ga dat eens bekijken. ;-)
Goed met kristalsuiker bestrooien voordat je je stempel erin zet!!!
VerwijderenEn ze zijn superlekker bevonden!!! Merci!! Net wat ik nodig had tijdens het studeren!!!
BeantwoordenVerwijderen