maandag 14 november 2016

Bloggers For Life: de veiling en een sneak peek van onze creaties .....

We gaan terug naar 7 oktober 2016
een berichtje van Annelies, via instagram
of we dit jaar graag meedoen aan de veiling voor Bloggers For Life?


Eu ja graag!


Maar voor ik reageer, wil ik heel graag de andere zus even horen, ziet zij dit ook wel zitten. Ik ga er vanuit van wel maar stel ... Dus ik bel haar op maar die avond leek ze onbereikbaar: via haar man kwam ik te weten dat ze niet thuis was, dus haar maar lastig gevallen op haar GSM. Na poging tien liet ik het varen en stuurde haar een bericht: "zodra je dit leest, bel me, ik heb leuk nieuws!"

In tussentijd stuurde ik naar Annelies dat we heel graag meedoen aan dit project,( en we zullen wel zien hoe de zus reageert :-)).


Om half twaalf ging EINDELIJK de telefoon en kon ik haar EINDELIJK het goede nieuws vertellen. Zo zo ik had een juiste beslissing gemaakt door ja te zeggen!!


En voila, vandaag is de veilig van start gegaan!!
Hieronder toch een overzicht van alle creaties die vanaf nu tot begin december zullen verschijnen:En hoe kan je nu meedoen?!
  • Elke week komen er nieuwe maaksels op je af; enkel gedurende die week kun je hiervoor een lotje kopen – van maandag tot vrijdag middernacht. Hou dus zeker het verschijnen van het artikel van je keuze in de gaten.
  • Een lotje kost €2 per stuk. Je kan je kansen vergroten door meerdere lotjes voor hetzelfde artikel te kopen of je kan lotjes kopen voor meerdere maaksels.
  • Je virtueel lotje is pas geldig als jouw centen + de juiste mededeling toekomen op het rekeningnummer van de actie: BE69.3770.2596.1378
Gene paniek als het nog niet helemaal duidelijk is,
we houden je met alle plezier op de hoogte!!

En nu een kleine sneak peek van onze creaties

 en   


Het was heel fijn om aan zo'n fijn project mee te doen, op poten gezet door zo'n warmhart-dragende dames en voor zo'n mooi doel!!!!

zus 3

2 opmerkingen: