zondag 21 september 2014

gingerbread hemdje

Is dit een naaidip, of gewoon het begin van het schooljaar? Ik heb geen fut/zin om achter mijn stikmachine te kruipen. 3 avonden ben ik deze week alleen thuis geweest. Op 3 avonden krijg je heel wat gedaan, maar ik besloot om 3 keer in mijn zetel te kruipen en in slaap te vallen...
Maar goed dat ik in de zomer héél hard gewerkt heb, en niet de tijd heb gevonden om alles te posten, zo heb ik nu nog een beetje reserve!!!
Ik maakte eens, op een mooie namiddag, samen met collega 1, een hemdje. Een "Gingerbread hemdje".
Zoals je hier kan zien maakte ik onlangs nog hemdjes voor mijn jongens, en, om eerlijk te zijn, dragen mijn jongens helemaal niet zo veel hemdjes. Maar ik vind het zo fijn om eens iets anders dan een broek of sweater voor hen te maken!!!
De dag erop ben ik onmiddellijk jeansstof gaan kopen in Kappelen. Om voor mijn beide heren terug zo'n hemdje te maken. Zo enthousiast was ik over het model.
'k Zou er eens werk van moeten maken!
...

Stof: Bellelien: Vroom
Fournituren: Veritas
Zus 1

5 opmerkingen:

 1. Mooi! En plezant met dat lintje op het knopenpad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig hemdje ! Maar die dip herken ik heel goed. Maar we gaan onze moed samen rapen en er terug gaan in vliegen sè !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke stof! En ik herken de dip ook heel goed. Ik heb daar meermaals per jaar last van :-) Maar ik zie het ook niet als een verplichting; het moet leuk blijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sjiek gedaan, en tof, die blauwe band aan de knoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi gedaan!
  Knap afgewerkt ook!
  Creatieve groetjes van het Veritas-team.

  BeantwoordenVerwijderen