zondag 25 mei 2014

MIJN TAS: "JOAN"

een e-mailtje
twee weken geleden
workshop 'JOAN' van FYNN en ELISANNA
bij Van Rooy in Mechelen

dit konden, mochten, zouden, durfden we niet aan onze neus voorbij laten gaan,
dus hop reserveren voor een plekje, hop naar de leuke stoffenwinkel, hop even bellen of we nu echt al voorbereidend werk moesten doen of we gewoon gepakt en gezakt naar daar mochten komen.
De workshop was van 10 tot 16 uur dus patronen overtekenen, knippen en vlieselineren kon allemaal daar gebeuren.

Het was een fijn weerzien met Elisanne (en ze herkende ons nog van haar workshop 'Clutch' een hele tijd geleden en ook omdat ik echt wel de te late laatste betaler was van het boek: MIJN tas :-) en met Fynn.
Ik ben wel altijd benieuwd naar de echte gezichten achter een blog en het was héél fijn vast te stellen dat deze dames fijne dames zijn, die iets heel gemoedelijks uitstralen.
Het verliep allemaal in een hele fijn sfeer, met super fijne conversaties, het patroon was ook héél duidelijk te volgen (en om aan te passen naar hartelust) en dan opeens is het vier uur, tas af en helaas tijd om naar huis te gaan.

Maar onze eerste tas van Fynn en Elisanna is een feit
zus 1 haar creaties, op Fynn's wijze :-)


Mijn creaties
ook op Fynn's wijze maar jullie moeten wel weten dat dit mijn tijdelijke voordeur is (wonen nog voor eventjes bij de schoonouders :-)
nog leuke weetjes:
- de voordeur die Fynn gebruikt, is haar echte voordeur
- als je leer ergens wil opstikken of gewoon met leer wil stikken, wordt er behangerstape of washitape aangeraden, laat geen sporen na
- sommige mensen patronen overtekenen maar blijkbaar héél veel andere mensen gewoon de afmetingen tekenen op hun stof en hop de schaar er in
- voor al diegenen die het ook zo druk vinden op een stoffenbeurs, kom vroeg en begin eerst vanachter en kom dan naar voren, zo zou je echt wel koopjes kunnen doen en toch nog veel keus hebben, met minder mensen om je heen

zus 3

3 opmerkingen:

  1. De tassen zijn heel knap geworden! Het was leuk om jullie nog eens terug te zien!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat is een leuke tas, ga mij daar ook eens aan wagen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die tip voor de stoffenbeurs ga ik gedeeltelijk toepassen want vroeg gaan lukt niet meer vandaag maar ik ga wel achteraan beginnen!

    BeantwoordenVerwijderen