zondag 13 april 2014

draagtas volgens Elisanna

De jongens waren allebei uitgenodigd op een verjaardagsfeestje. De dochter van Vriendin 1 werd 6!
Als we een knutselavond bij Vriendin 1 houden, doet het meisje vrolijk mee.  Foto's inplakken, achter de naaimachine kruipen,... ze is steeds heel enthousiast. Meestal heeft ze ook het meeste gedaan, aangezien de grote meisjes vaak vooral tetteren.
Omdat ze dus heel graag prult, frult en knutselt besloot ik een cadeaubon van Banier te geven.
Maar bon, een bon, is maar een bon, en vind ik niet zo leuk om af te geven. (Meestal is dit wel zo hoor, en vaak nog van dezelfde speelgoedwinkel, een lelijke oranje envelop... ) Nu wou ik een mooie verpakking hiervoor, dus maakte ik de draagtas van Elisanna.
Stoffen en Paspel: Veritas
Ik stak er ook nog een fel gekleurde bol wol en een punik-setje bij, zodat ze zeker iets te doen heeft tijdens onze volgende knutselavond!

Nu heb ik nog andere plannen met de draagtas. Na ons bezoekje aan Hilde@home is Collega 1 gebeten door de naaimicrobe. Zij kwam met het voorstel om eens een avondje te stikken met de collega's. En na wat denkwerk kwamen we tot het idee om een "bokeszak" te stikken.
Moeilijk is het niet, maar het beloofd wel spannend te worden. Collega's die nog nooit achter een naaimachine hebben gezeten, willen het wel graag eens proberen...

Ik hou jullie op de hoogte!
Zus 1

1 opmerking:

 1. Dag Zus 1,

  Zeer leuke en originele manier om een geschenkbon te verpakken.

  Vergeet je creatie zeker niet op te laden in onze facebook app. Zo maak je elke week kans op een geschenkbon van €25 en inspireer je anderen.
  https://www.facebook.com/Veritas/app_119148074942998

  Creatieve groetjes van het Veritas team

  BeantwoordenVerwijderen