zaterdag 1 maart 2014

da's ST(R)AF

jawel,
een nieuw kereltje heeft zijn eerste maanden op de grote-mensen-wereld beleefd,
en dat vinden wij fijn!!

Traditiegetrouw probeer ik aan alle nieuwelingen een slab te geven waar ik zo goed en zo kwaad het geboortekaartje probeer in te verwerken.

Voor Staf wou ik even eens een andere vorm van slab,
dus tekende dit patroontje af van een slab die ik zelf al had, maar vergrootte ze.Ik vond de applicatie hier. Normaal gezien zou ik me in duizend bochten wringen om er zelf iets op te appliceren maar toen ik dit zag dacht ik, nop, daar beginnen we niet aan, we kopen dit gewoon!!Ik had wel het idee om met gele biais te werken, maar toen we het mannetje streken op de stof
, lieten afkoelen (waar zowel ik als de joma geduld moeten leren hebben en niet denken dat het mislukt :-) en de folie er af prulde, blijkt dat het geel wat groener uitviel. Ja blauw en geel geeft natuurlijk groen.

Best wel snel mijn knop kunnen omdraaien en dan maar voor een rode biais gegaan en ja hoor, het plaatje in mijn hoofd klopte weer.
Zelfs de knaps deed zoals hij het moest doen!


Een dikke proficiat aan de grote zus, grote broer en de ouders van Staf!!
zus 3

3 opmerkingen:

 1. Die is héél mooi geworden! Al zou ik hem nooit durven gebruiken uit schrik de vlekken er niet uit te krijgen zonder de applicatie te beschadigen :-) Hoe zet jij die biais daar zo netjes aan? En zo mooi doorstikt? Is dat met een speciaal voetje? (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bedankt voor het compliment,
  ik gebruik geen speciaal voetje, het gewone voetje.
  Ik hou 1 cm biais aan de voorkant, waardoor er aan de achterkant wat te veel is en om dit mooi af te werken doe ik een tweede stiksel :-)
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw!! Super mooi zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen