donderdag 28 november 2013

een dinosaurusknuffel voor Arne

Zoals je hiervoor al kon lezen bij Zus 3, is Arne geboren, een stoere kerel die het hartje van Zoon 2, al helemaal gestolen heeft.
Die is voor MIJN Pépé Puffo zijn baby, zei Zoon 2 fier, toen ik de dinosaurusknuffel liet zien.
Het idee om een dinosaurus te maken, had ik al lang.
Een hele tijd geleden kreeg Zoon 2 een groot bed. In mijn zoektocht naar een mooie donsovertrek, kwam ik bij Hema één tegen met mooie dinosaurussen, sterren en ruitjes, olijfgroen met ijsblauw en wit, kortom: ideaal voor zoon 2. En met een bijpassend hoeslaken was de set helemaal compleet.
Thuisgekomen was de teleurstelling groot! Ik was vergeten om naar de afmeting te kijken, en bij het opendoen bleek dat het lakens waren voor een babybedje! (En natuurlijk doe ik zoiets open in het bijzijn van Zoon 2) Zoon 2 wou er kost wat kost onder slapen.
3x hoera toen we te horen kregen dat de baby van Pépé Puffo een jongen ging worden. Aan hen durf ik lakentjes cadeau te doen waar al eens onder geslapen geweest is, en die al eens gewassen geweest zijn. Maar ook een mooie, bijpassende dinosaurus hoorde bij het cadeau.
Op pinterest kwam ik verschillende dino-knuffels tegen. Vaak was er toch nog wel iets dat ik flauw, of raar, of mismaakt vond.
De aanhouder wint, en na de 100ste keer zoeken kwam ik hier een supermooie dinoknuffel tegen. Mét "handleiding". Het is in het Frans, (waar ik helemaal niet goed in ben), maar de mooie foto's maken alles heel duidelijk!


stof dinosaurus gekocht op Stoffenspektakel (door de zussen),
en de kleine lapjes komen uit Joma haar kast.
 
Zus 1

1 opmerking: